Stresszmentes építkezés

Mindenki ismer építkezési rémtörténeteket, amely miatt úgy gondolja, egy új ház sok nehézséggel jár. Semmibe vezető lépcsők, kifelejtett vezetékek, a fal rossz oldalára épített kandallók. Ennek azonban nem kell feltétlenül így lennie, létezik modern megoldás, amely nem pusztán nullára csökkenti a kontárkodás esélyét, de eközben rövidebb idő alatt, előre tervezhető költségekkel készülhet el új otthona.

Ön mindenben segítséget kap, miközben nem terheljük felesleges kérdésekkel. Csupán egy féllel, a dedikált projektmenedzserével tartja a kapcsolatot, mindent ő készít elő önnek, és a felelősséget is mi vállaljuk az építkezés során. A BERGER Házakkal közös munkát leginkább egy új autó vásárlásához hasonlíthatjuk: önnek nem megterveznie kell az autót, csupán konfigurálni. Kiválasztani először a legfontosabb jellemzőket, majd a részleteket, jelezni a speciális igényeket, majd egyszerűen megvárni, amíg elkészül.

Az ügyfélbarát folyamat során a tervezéstől az átadásig önnel vagyunk, így később nem érzi majd, hogy „bárcsak időben gondoltam volna erre”. Műszaki és pénzügyi oldalról is tapasztalt kollégáink segítenek mindenben, és jelzik, ha ön olyat kér, amely módosítja a terveket. Így ön eldöntheti, hogy változtat, vagy halad tovább az eredeti elképzelések mentén. Ennek köszönhetően mindig tudni fogja, hol tart az előkészítés, és a költségek is egyértelműen látszódnak.

Hitelfelvétel és engedélyezési folyamat tekintetében nincs különbség hagyományos és készház között, mi mindkét témában támogatjuk önt és elkészítjük az ügyintézéshez szükséges dokumentumokat.

A Berger Házakkal nemcsak a technológiai megoldások miatt érdemes dolgozni, hanem a munkaszervezésünk miatt is. A precíz előkészítés után az épület szerkezetének gyártásának nagy részét kontrollált, üzemi körülmények között végezzük, ami lehetőséget ad az időjárástól független haladásra és a minőség folyamatos ellenőrzésére. Ráadásul hihetetlenül pontosan, minimális hulladékkal dolgozunk, amely a környezetvédelem és a költségek miatt egyaránt fontos. Munkatársaink profik, akiket folyamatosan képzünk, hogy magabiztosan használják eszközeinket.

A Berger Házakkal egy olyan vállalatra bízza új otthonának felépítését, amely a technológián túl a munkaszervezéssel, az egyértelműen tisztázott felelősséggel és az átlátható pénzügyi folyamatokkal segíti önt a teljes folyamat alatt, így mindig biztonságban érezheti magát.