Miért olyan népszerűek a készházak manapság? 2.rész

Számos oka van annak, hogy a vásárlók szíve egyre inkább a készházak fele húz, a hagyományos, téglaépítésű lakásokkal szemben. A praktikusság, a komfortérzet, valamint a költséghatékonyság is az előbbi konstrukció mellett szól, ráadásul a felépítésük sem igényel hosszú hónapokat. Elég pusztán néhány hetet várnunk, és már át is vehetjük új otthonunkat, szerkezetkész állapotban. Milyen előnyök szólnak még a készház-konstrukciók mellett? Miért számítanak forradalmi újításnak a Berger Házak? Cikksorozatunkban mindenre választ adunk!

készházak építészete

Allergénmentes kialakítás!

A dizájn nem minden! A biztonságos környezet megteremtésének érdekében, a készházak paneljei, olyan védőszerrel vannak ellátva, amelyek távol tartják a különféle gombákat, rovarokat, és rágcsálókat, ezáltal mentesek lehetünk a kórokozóktól is. A házban nem találhatók allergén anyagok, ráadásul a szigetelésül szolgáló cellulóz vagy kőzetgyapot sem jut át a beltérbe. A készházak száraz technológia segítségével épülnek, ezáltal a falakon megjelenő penészfoltok problémája is orvosolva van.

készházak gyártása

Hibamentes illesztések!

Mivel az alkotópaneleket gépek gyártják, ezért biztos, hogy az összeillesztés során nem derülnek ki olyan pontatlanságok, amelyek az egész munkafolyamatot képesek lennének megakasztani. A téglaházak építésénél gyakran hagyatkoznak szimplán a szemmértékre, a gépi gyártás, azonban kiküszöböli az emberi hibaértéket a munkafolyamatból.

készházak építése

Tűzbiztosság!

Számos vásárló élhet a gyanúperrel, hogy – mivel a készház-panelek alapanyaga legtöbbször fa – nagyobb eséllyel történhetnek tűzbalesetek. A Berger házak esetében, azonban a falak 90 perces tűzállósági hatértékkel rendelkeznek, ezért jóval biztonságosabb környezetet nyújtanak, mint a hagyományos készházak – ezt pedig a homlokzati tűzterjedési vizsgálatok is kimutatták. Cégünk életében, ráadásul, 2020 komoly fordulópontot jelentett, mivel elsőként kaptunk engedélyt 4 szintes társasházak építésére.

Ha Te is szeretnéd elkerülni a váratlanul fellépő, extra kiadásokat, és arra vágysz, hogy a leendő otthonod maximálisan kiszolgálja a Te és a családod igényeit, akkor kérj tőlünk ajánlatot!