fbpx

Archives

Gábor

Összességében azt mondhatjuk, sikerült azt megvalósítani, ami az otthonról a mi elképzelésünk volt. Már csak hab a tortán, hogy mindehhez pénztárcabarát technológia és gépészet társul…

Katalin és Ferenc

Egy hihetetlenül jó építőbrigádot láttunk a BERGER részéről, minden kérésünkre azonnal reagáltak, folyamatos támogatásban volt részünk. Emellett a legjobb minőségű anyagokat építették be, fantasztikusan szépen megmunkált a fa is. Még a padlásnak is többen a csodájára jártak. Mintha maguknak építettek volna.

Szilvia és László

Nagyon ajánljuk ezt a technológiát. Mivel az igénypontosítás során a legapróbb részletekig mindent pontosan meg kellett határozni, a helyszínen már flottul ment minden. Teljesen kiszámítható volt az építkezés, semmi váratlan plusz költség nem keletkezett. A BERGER-től mi sok gyakorlati tanácsot kaptunk.

Katalin

Amikor a Construma kiállításon a BERGER Házak bemutatta a készház építési technológiáját, és a továbbiakban segítségükkel kialakult a leendő otthonom terve, tudtam, hogy nemcsak a jelennek, hanem a jövőnek is épül a ház.