KÍVÜL KÉSZ HÁZAK A BERGER HÁZAKTÓL

A BERGER Házak ideális megoldást kínál azoknak, akik otthonukat előre kalkulálható költséggel, gyorsan és egyszerűen kívánják felépíteni. Ezen kívül arra is megoldást kínálunk, ha saját szakemberrel, családi-baráti segítség bevonásával építkezne.

Nagyon mozgalmas időket él az ingatlanpiac, és a BERGER Házak is mindent megtesz, hogy a lehető legtöbbet nyújtsuk ügyfeleinknek. Immáron kívülről kész házakat is kínálunk, amelyek egyfelől tökéletes kész szerkezetet adnak időben történő megrendelés esetén még a kedvezményes, 5 százalékos áfatartalommal. Másfelől szabad kezet kap az építtető, mert takarékosan, akár helyi szakemberekkel, akár baráti segítséget igénybe véve tudja befejezni otthonát.

A kívülről kész ház egy külsőleg teljesen kész otthont jelent: be van vakolva, beszereltük a külső nyílászárókat, elkészült a tető, a bádogozás, és minden, amire kívülről szükség van, a házat be tudja zárni és az időjárás már nem hátráltatja a belső munkák elvégzésében. A ház ilyenkor még belül teljesen üres, vagyis egyedileg tervezhetők a további munkák, mint például a gépészet, villamos hálózat, burkolatok, belső ajtók, stb. A kívülről kész ház, a kulcsrakész háznak ez megközelítőleg a 60-80 százaléka, attól függően, hogy a továbbiakban a belsőt hogyan szereli fel az építtető.

A BERGER kívülről kész házai műszakilag tökéletesen átgondoltak és kivitelezettek. Az árak ugyanúgy, mint minden BERGER ház esetében, itt is előre garantáltak. Miután kívülről elkészült a ház, az építtető akár helyi szakemberekkel, akár saját maga is elvégezhet egyes feladatokat, például burkolást, festést, amellyel további költségeket takaríthat meg. A fogadószint nincs benne ajánlatunkban, mivel ügyfeleink ezt is gyakran meg tudják oldani ismerős szakemberek segítségével.

A kívülről kész házat is 5 százalékos áfatartalommal tudjuk átadni, amennyiben időben megrendelik tőlünk (ajánlataink; áfa kalkulátor), illetve CSOK is igénybe vehető. A saját kivitelezés egybevág a kormányzati szándékkal is, az állami Lechner Ödön Tudásközpont például olyan tervpályázatot írt ki, amely támogatja az ismerősök összefogásával, kalákában építhető házakat is, ennek segítségével csökkentve a jelentős építőipari költségeket. Ezen felül a CSOK legutóbbi változásainak köszönhetően támogatható építkezésnek minősül az is, ha egy elbontott ház meglévő, jó állapotban lévő alapjaira épül új ház.