fbpx

Építész

Építőipari cégünk

ÉPÍTÉSZ

munkatársat keres

Motiváló számodra olyan épületek tervezése, ahol megélheted a kreativitásod és kamatoztatni tudod a szakmai tudásod? Problémamegoldó képességeddel eredményesen kezeled a tervezés során felmerülő legkülönbözőbb igényeket? Céltudatos vagy a környezeted védelmével kapcsolatban? Ebben az esetben hirdetésünk neked szól!

A Polgáron működő Berger Házak Zrt. egy meghatározó szereplő a készházgyártás és kivitelezés piacán. Vállalkozásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy környezetbarát-alapanyagokból, időtálló családi házakat és középületeket építsünk. A cég sikere a kiváló minőségű termékében, valamint az eredményorientált és összetartó csapatmunkában rejlik.

Feladatod lesz lakóházak és társasházak tervezése és a hozzájuk kapcsolódó építész feladatok ellátása, többek között HÉSZ kontrol készítése. Továbbá neked kell a műszaki rajzoló munkatárs feladatait ellenőrizni. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás során hasznát veszed a jó kommunikációs képességednek. Ez egy kihívásokkal teli munkakör, melyben az eredmények elérhetőek, ha kellő elszántság van benned.

Hosszú távú munkalehetőség és szakmai fejlődés vár rád. Amennyiben úgy érzed sikeres lehetsz ebben a pozícióban, jelentkezz hozzánk, építsünk együtt egy jobb világot.

Szilágyiné Bucsi Katalin
Humánpolitikai
adminisztrátor
Karrier
Nem ezt kerested?
Állásajánlataink