+36 30 179 1009 kapcsolat@bergerhazak.hu

Blog
2020. 07. 15. - Wednesday

Házépítés

Berger álomotthon – nyugodt házépítés

Sokan úgy vélik, hogy egy építkezés hatalmas kihívás, mégis nagyon sokan gondolják úgy, hogy könnyebb, és nyugodtabb az élet egy szép családi házban, ahol nincsenek szomszédok sem fölöttünk, sem alattunk, sem jobbra, sem balra. A szabadság ára egy húzósnak gondolt házépítés.

Hagyományos házépítés

Van az úgy, hogy az ember csak áll a telek egyik sarkán, és képzeletben már látja maga előtt a csodás házat, a szobákat, a hatalmas teraszt, ahol a felkelő napfényben kávézgat reggelente. Aztán hirtelen, rengeteg kérdés sorakozik fel. Hogyan kezdjek bele? Mennyi ideig fog tartani? Ezernyi intézni való és feladat! Döntések sokasága.

A Berger házépítés merőben más

Ha már a döntés megszületett a házépítésről, akkor ideje belevágnunk. Ha fontos a házépítés ideje, vagyis a megvalósulás hossza, akkor a legjobb választás a Berger típusházai közül választani. A házépítés kihívása a tervezők, kivitelezők, intézni valók, alapanyagok kiválasztása mind, mind végtelenül egyszerű is lehet. Az újgenerációs BERGER Házak csúcsminőségű gyártósoron készülnek, a polgári készház elemeket gyártó üzemünkben. Mit jelent ez az Ön számára? A minőséget és ügyfélközpontúságot, valamint még korszerűbb, újgenerációs megoldásokat a házépítéséhez. Jól tervezhető, előre meghatározott, pontosan kiszámolt költségek mentén, kiváló üzemi minőségben elkészített, energiatakarékos, környezettudatos, egészséges otthont kapnak kulcsrakészen.

Házépítés országszerte

A BERGER Házak az ország egész területén épít egyedi tervezésű családi házakat, állandó csapattal és állandó minőségben. A típus vagy egyedi családi házépítés teljes folyamatát a BERGER Házak munkatársai kezelik a megrendelői kívánalmaknak megfelelően, a szerződés aláírásakor határidőt és vállalási árat garantálva. Mivel a házépítés projekt nagyobb részben a tervezőasztalnál, és a gyárban történik, maga a helyszíni építkezés időtartama a fogadószint elkészítése után nagyon rövid idő alatt elkészül, akár 8-12 hét alatt átadható lehet. A házépítés menetét a szakemberek fázisokra bontották és a szerződéskötéstől a kulcsátadásik minden részlethez összeszedték a legfontosabb tudnivalókat. Ennek a jól átlátható folyamatnak a mentén valósulnak meg a Berger álomotthonai.

A házépítés alapanyaga

A házépítéshez használt készházelemeket a német csúcsminőséget képviselő Weinmann gyártósoron készítjük el, természetes fa alapanyagokból milliméterpontosan összeállítva. A kiváló minőségű, CE tanúsított faanyagok mellett cellulóz és fagyapot hőszigetelést, gipszrostot, gipszkartont használunk a gyártás során. A Berger Házak üzemében kiváló minőségű természetes alapanyagokból készítjük el az elemeket. A hossztoldott, vákuumszárított, gyalult és hőkezelt faanyag Ausztriából érkezik.

Cégünk jelentősen hozzájárult Magyarországon a környezettudatos építőipar terén a szemléletváltást. A környezet és energiatudatos nézőpontot képviselő családok előszeretettel választják a Berger energiatakarékos házait. A rétegrend kiválasztásánál szakértő munkatársaink segítenek.

Összegezve, ha Ön éppen építkezés előtt áll, vagy már gondolkodik rajta, akkor kérjen ajánlatot cégünktől, hogy a tervből megvalósult álomház legyen!

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tetszett a cikk?
Megosztás: Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként a BERGER Házakkal kapcsolatos hírekről, technológiai újdonságokról és hasznos információkról!

Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére hétköznap 9 és 17 óra között. Üzemünk a Polgári Ipari Parkban található, ahol előzetes időpontegyeztetést követően szívesen bemutatjuk otthona elkészítésének teljes folyamatát.

Ügyfélszolgálat

+36 30 179 1009

E-mail

kapcsolat@bergerhazak.hu

Cím

H-4090 Polgár, Ipari Park