Gyorsan építhető hétvégi ház megoldások

A Hello Wood a BERGER Házakkal együttműködésben kisház-fejlesztésbe kezdett, ahol egyszerre kapott hangsúlyt a látványos dizájn, és a gyors, költséghatékony építkezés.

Ennek a folyamatnak az eredménye a WAU HAUS. A nyaralók nagyon látványosak, emellett a környezetre is figyelemmel voltunk tervezésük során. Belül okosan és hatékonyan találtunk ki mindent, ekkora helyen nem fér bele a pazarlás.

Egészséges magány, kellő távolság, és azok társasága, akiket mi szeretnénk. Ezek többsége luxusnak számít, pedig elérhetőek. Ebben segít egy stílusos hétvégi ház, amely mindennel fel van szerelve, amire szükség van, és pont akkora, amekkorának lennie kell. Két méretben készül, 21, illetve 27 négyzetméteres házakat kínálunk. Mindkettőben található a lakótér mellett konyha, gardrób és fürdőszoba, a nagyobb WAU HAUS-ban pedig egy további szoba is.

Minden alapanyagunk időt álló, fából készült ajtók és ablakok, bútorokon kívül teljes berendezés, valamint megfelelő szigetelés. Igény esetén teraszt és lábakat is építünk, klímával látjuk el a házat, konyhabútort szerelünk be, napelemeket használunk, internetkapcsolat esetén pedig árnyékolás vezérlést, távoli fűtés-hűtés irányítást és riasztót is kérhet.

Ezek csak a részletek, persze nagyon fontos részletek. Ennél is fontosabb azonban, hogy találjon magának egy olyan helyet, ahol kiélvezheti az új generációs házak minden előnyét, elvonulhat, hogy feltöltődön. Akár a gyerekkori lombházat látná újra, akár elvonulna a Balatonhoz, vagy csak szeretne egy nyugodt pontot az életében.

A BERGER Házak és a fa

A fa mint alapanyag nemcsak esztétikailag, de fenntarthatóság szempontjából is ideális választás – hát még ha ötvözzük a BERGER Házak új generációs, csúcstechnológiai megoldásaival! Közös munkánk során a Hello Wood innovatív design elképzeléseihez a BERGER Házak biztosítja a technológiai és műszaki megoldásokat, amelyek garantálják, hogy minden részletében kidolgozott, magas minőségű és időtálló épületeket hozzunk létre. A szerelt építés legnagyobb kapacitású hazai szereplője a BERGER Házak. Megoldásainkért felkészült mérnök csapatunk és számítógép-vezérelt, csúcsminőséget képviselő Weinmann-gyártósorunk felel, amelyen a német precizitásra jellemző milliméterpontossággal, ellenőrzött üzemi körülmények között készítjük el és állítjuk össze a WauHaus épületek szerkezeti elemeit a közösen kidolgozott gyártmánytervek szerint.

Cégünk maximálisan elkötelezett a fenntartható építőipari megoldások mellett, így igazán inspiráló volt közösen megalkotni egy olyan épületrendszert, amely minimális ökológiai lábnyomot hagy, valamint kimagasló szintű építészeti és műszaki tartalommal szolgálja a WAU HAUS-t választó ügyfelek elképzeléseit.