Customer support

Sikerünk záloga, hogy ügyfeleink számára élmény legyen az együttműködés

Egy vállalat a hosszú távú sikert az egyszerűbb, okosabb és gyorsabb működésben látja, amelynek kulcsa az ügyfélközpontúság. A Berger Házak is lépést tart ezzel a trenddel.

Nálunk Ön és a leendő otthona áll a középpontban! A magas fokú ügyfélélmény érdekében számos fejlesztést végeztünk és végzünk folyamatosan. Cégünk stratégiájában, szervezeti hátterében és kultúrájában beágyazott helye van az ügyfelek elégedettségmérésének, ami hozzájárul, hogy ügyfélkapcsolataink folyamatosan tudjanak fejlődni.

Figyelmesség, stabilitás

Bizonyos fajta állandóságot és ezzel együtt bizalmat jelent az, ha egy vállalat már régóta a piacon van. Ebből az ügyfelek azt szűrik le, hogy a cég stabil, jól működik, még sokáig jelen lesz, így, ha esetleg gondjuk adódna vagy újabb terméket keresnek, ismételten őket választják. A Berger Házak Csoport tagjaként a Beregszászi Gerendaházak már 12 éve meghatározó szerepet tölt be az építőipari piacon. Hírnevét nyugat-európai színvonalú, népszerű gerendaházaival alapozta meg.   A stabilitás nyújtotta biztonságérzet mellett az ügyfelek figyelmességet is elvárnak. Ma már nem kérdés, hogy egy vállalat számára a kiváló üzleti eredmények eléréséhez, a pozitív ügyfélélmény megteremtéséhez a figyelmes ügyfélkezelés a célravezető.

Személyes élmény és digitalizáció

A Berger Házaknál igyekszünk megfelelni a különböző generációk eltérő elvárásainak, éppen ezért folyamatosan fejlesztjük weboldalunkat (szolgáltatásunk például hamarosan chatfunkcióval bővül), de mivel a telefonos megkeresés változatlanul népszerű, ezért hamarosan egy telefonos ügyfélszolgálat lehetőségét is biztosítjuk.  Ügyfeleink tapasztalt szaktanácsadóinkkal az ország bármely területén személyesen is találkozhatnak, az előzetes egyeztetéseket követően. Az ügyfelek kapcsolattartását hatékonyan támogató programokon, kiállításon (CONSTRUMA) és szakmai rendezvényeken is részt veszünk, valamint a Polgári Ipari Parkban található üzemünkben szívesen bemutatjuk – előre egyeztetett időpontban – a Berger Házak elkészítésének teljes folyamatát.

Tudatosan kialakított folyamatok

Az igényfelméréstől az igénypontosításon át az otthonok átadásáig végigkövetjük ügyfeleinkkel a házépítéssel kapcsolatos folyamatot. Szaktanácsadóink a tervezés és a költségvetési ajánlat szakaszában teljes körűen felmérik a kéréseket, majd a szerződés megkötésétől egészen az átadásig a projektmenedzser vezényli felelősségteljesen a házépítéssel kapcsolatos műveleteket, és ad tájékoztatást folyamatosan a megbízóknak. Az igénypontosítás három napjára vendégül látjuk ügyfeleinket Polgáron.  Ennyi idő alatt a mérnökséggel és a műszaki vezetőséggel kidolgozzuk és tökéletesítjük a ház legapróbb részleteit is.  Ez egy rendkívül összetett feladat, hiszen a ház külső és belső részleteit, a falaktól a gépészeten át a villanykapcsolókig, a belső berendezésig mindent pontosítunk. A Berger Házak óriási előnye, hogy a gondos előkészítés után az építkezés folyamata már csupán 2-3 hónap, míg ez az idő egy hagyományos házépítésnél 2-3 év is lehet.

Nálunk Ön és az otthona áll a középpontban. Új generációs folyamataink biztosítják, hogy az építkezés zavartalan, tervszerű és gyors legyen. A tőlünk megszokott lelkesedés és ügyfélközpontú hozzáállásunk a záloga, hogy a Berger Házakkal új otthonának felépítése is élmény legyen!