Kedvezmények az áfanövekedés ellensúlyozására

Egyre népszerűbbek a nem kulcsrakész házak, az építkezés tervezők 30 százaléka valamilyen közbülső állapotban venné át a házat, hogy azt saját szervezésben fejezhesse be. A szakmunkákhoz elsősorban ismeretségi körben keresnének kivitelezőt. Ezzel ugyanúgy csökkenthetők a költségek, ahogy az egyedi anyagbeszerzésekkel.

Éppen ezért egyedülálló kedvezménnyel szeretné segíteni a házépítőket a BERGER Házak és a Praktiker. A BERGER kívül kész házakat választók számára a BERGER Házak olyan kedvezményekre jogosító kártyát ad, amellyel a Praktiker üzletekben jelentős megtakarítással tudják a befejező munkák anyagigényét megvásárolni a házépítők.

A kívülről kész ház egy külsőleg teljesen kész otthont jelent: be van vakolva, beszereltük a külső nyílászárókat, elkészült a tető, a bádogozás, és minden, amire kívülről szükség van. A ház zárható, és az időjárás már nem hátráltatja a belső munkák elvégzését. A ház ilyenkor még belül teljesen üres, vagyis egyedileg tervezhetők a további munkák, mint például a gépészet, villamos hálózat, burkolatok, belső ajtók, stb. A kívülről kész ház a kulcsrakész háznak megközelítőleg a 60-80 százaléka, attól függően, hogy a továbbiakban a belsőt hogyan szereli fel az építtető.

Ezen további munkákban lehet jelentős segítség a Praktikerrel közös munka. Az áruházi kínálatra általános 10% kedvezmény jár a nem akciós termékekre, ami egy átlagos ház esetében már jelentős tétel. Ezen felül a nagy volumenben használt anyagokra egyedi árakat kalkuláltatunk a ház vásárlónak. Így többek között a burkolatok, segédanyagok, hiányzó belső ajtók vagy szerelvények beszerzése során a vevő cikkszám, megnevezés és mennyiségek alapján kap ajánlatot, ami – a terméktől és a megrendelés mennyiségétől  függően- jelentős kedvezményt tartalmaz. A kedvezmény mértéke a különböző termékcsoportok miatt változó, de házépítés során jellemző, nagytételű vásárlás esetén jelentős, akár milliós költségmegtakarítás érhető el.

A megtakarított összeg enyhítheti a kedvezményes, 5 százalékos lakásáfa eltörlése miatti áremelkedést is.

A kedvezmény pontos mértékéről érdeklődjön kollégáinknál!