+36 30 179 1009 kapcsolat@bergerhazak.hu

Berger mobilház, a kompakt megoldás

BERGER MOBILHÁZ ELŐNYEI

KISZÁMÍTHATÓ

KONTROLLÁLHATÓ, FIX KÖLTSÉG-VETÉSSEL SZÁMOLHAT, NINCSENEK „VÁRATLANUL FELLÉPŐ” EXTRA KI-ADÁSOK.

MÉRETPONTOS

MINDENRE KITERJEDŐ SZOFTVERES ELŐKÉSZÍTÉST ÉS GYÁRTMÁNYTERVEZÉST VÉGZÜNK, SZÁMÍTÓGÉPVEZÉRLÉSŰ GÉPEKEN TÖRTÉNIK A GYÁRTÁS

KÖRNYEZET-
TUDATOS

KONTROLLÁLHATÓ, FIX KÖLTSÉG-VETÉSSEL SZÁMOLHAT, NINCSENEK „VÁRATLANUL FELLÉPŐ” EXTRA KI-ADÁSOK.

ENERGIA-
TAKARÉKOS

A TUDOMÁNYOSAN ÖSSZEÁLLÍTOTT FALSZERKEZETNEK, A MINŐSÉ- GI NYÍLÁSZÁRÓKNAK ÉS GÉPÉSZETI MEGOLDÁSOKNAK KÖSZÖNHETŐEN ÉPÜLETEINKET RENDKÍVÜL MAGAS ENERGIAHATÉKONYSÁG JELLEMZI.

INNOVATÍV

CLT TECHNOLÓGIÁNAK HÁLA, A RÉTEGRAGASZTOTT FAPANELEK DAGADÁS, ZSUGORODÁS, VETEMEDÉS MÉRETE ELHANYAGOLHATÓ. A LÁTSZÓ LUCFENYŐ FELÜLET IGAZI PRÉMIUM ÉRZETET BIZTOSÍT.

MODULÁRISAN BŐVÍTHETŐ

TÖBBFÉLE ELEMEKBŐL ÖSSZEKONFIGURÁLHATÓ, BŐVÍTHETŐ ELEMEK. AZ EGYES PANELEK TERASSZAL BŐVÍTHETŐEK, IGÉNY SZERINT VÁLASZHATÓ NAPKOLLEKTOR, ZÖLDTETŐ, KÜLÖLFÉLE KIEGÉSZÍTŐK

CSÚCSMINŐSÉG

MINŐSÍTETT OSZTRÁK, NÉMET BESZÁLLÍTÓKTÓL BESZEREZETT ALAPANYAGOK ÉS GÉPÉSZETI MEGOLDÁSOK, IDŐTÁLLÓ TECHNOLÓGIA ÉS MÉRETPONTOSSÁG JELLEMZI ÉPÜLETEINKET.

ÁRGARANCIA

A KIVITELEZÉST MEGELŐZŐ PRECÍZIÓS TERVEZÉS, A SZABÁLYOZOTT PROJEKTMENEDZSMENT ÉS PONTOS KIVITELEZÉS TESZIK LEHETŐVÉ, HOGY MOBILHÁZAINK KISZÁMÍTHATÓAN ÉS TÖKÉLETES MINŐSÉGBEN VALÓSULJANAK MEG.

BERGER MOBILHÁZ TÍPUSAINK

Lapostetos

Lapostetős

Nyeregtetos

Nyeregtetős

BERGER MOBIL BLACKBOX

BERGER MOBIL WHITEBOX

BERGER MOBIL BLACKBOX DUO

BERGER MOBIL WHITEBOX DUO

Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére hétköznap 9 és 17 óra között. Üzemünk a Polgári Ipari Parkban található, ahol előzetes időpontegyeztetést követően szívesen bemutatjuk otthona elkészítésének teljes folyamatát.

Ügyfélszolgálat

+36 30 179 1009

E-mail

kapcsolat@bergerhazak.hu

Cím

H-4090 Polgár, Ipari Park