+36 30 179 1009 kapcsolat@bergerhazak.hu

ÁFA Kalkulátor

Számítsa ki, hogy az ÁFA változás hogyan befolyásolja építkezése költségeit!

2020. január 1-től drasztikusan, 22 százalékkal megnő az új házak építése után fizetendő ÁFA. Ha egy építkezés nem fejeződik be 2019. december 31-ig, akkor az addig kiállított számlákat még 5 százalékos áfatartalommal, a 2020. január 1. után kiállított számlákat pedig már 27 százalékos áfatartalommal kell kifizetnie a vevőnek, ebből adódóan magas többletkiadással kell számolni.

ÁFA kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy hogyan érinti az Ön építkezését az ÁFA változása és megismerheti milyen megtakarítási lehetőségei vannak.

A megadott ár és önerő, valamint az annak alapján a sztenderd fizetési ütemezés szerint meghatározott bármely fizetendő összeg forintban értendő, amely fizetendő összegek, várható esedékességük és egyéb információk – a helyszín, a műszaki tartalom és az arra is figyelemmel készített árajánlat stb. ismerete hiányában – tájékoztató jellegűek, vagyis nem minősülnek a BERGER Házak kötelező érvényű ajánlatának, a BERGER Házak az azokkal kapcsolatos ajánlati kötöttségét kizárja. A BERGER Házak az oldalon megadható, valamint a BERGER Házak által meghatározott adatok egyoldalú változtatásának a jogát fenntartja.

Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére hétköznap 9 és 17 óra között. Üzemünk a Polgári Ipari Parkban található, ahol előzetes időpontegyeztetést követően szívesen bemutatjuk otthona elkészítésének teljes folyamatát.

Ügyfélszolgálat

+36 30 179 1009

E-mail

kapcsolat@bergerhazak.hu

Cím

H-4090 Polgár, Ipari Park