+36 30 179 1009 kapcsolat@bergerhazak.hu

Ismerjük meg egymást

Időtálló, modern, minőségi, esztétikus otthonra vágyik?

Nyitott az energiatakarékos, környezetbarát megoldásokra?
Elhozzuk önnek a házépítés új generációját és igényeihez igazodva felépítjük Berger házát.

Német, csúcsminőséget képviselő Weinmann gyártósorunk felel a modern megoldásokért, a kivitelezés főbb folyamatai szigorúan ellenőrzött, gyári körülmények között zajlanak.

Ön és az otthona áll nálunk a középpontban: új generációs folyamatainknak biztosítják, hogy az építkezés zavartalan, tervszerű és gyors legyen.

A Berger Házak a Berger Házak Csoport tagja, csakúgy, mint a Beregszászi Gerendaházak, mely 2006 óta nyugat-európai színvonalú, népszerű gerendaházaival alapozta meg hírnevét az építőipari piacon. A tőlünk megszokott lelkesedés és ügyfélközpontú hozzáállásunk a záloga, hogy a Berger Házakkal új otthonának felépítése is élmény legyen.

Hogyan készül a Berger Ház?

A Berger Házak külső és válaszfalai, tetőelemei teljes magasságban és hosszban egyben készülnek el gyártóüzemünkben.

A külső-belső hőszigeteléssel, beszerelt nyílászárókkal, villanyszerelésre, gépészeti munkákra előkészített kész elemeket a helyszínre szállítjuk, ahol már csak a darukkal mozgatott elemeket szereljük össze.

A precíziós tervezés és a folyamatos gyártósori ellenőrzés miatt a számítógép-vezérlésű Weinmann gépsorokon készülő elemeket nagyfokúi méretpontosság jellemzi. Mivel a nagypaneles gyártástechnológiánk folyamatait nem befolyásolja az időjárás, így a kivitelezés időtartama, beleértve a helyszíni munkát is, rendkívüli módon lerövidül.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként a BERGER Házakkal kapcsolatos hírekről, technológiai újdonságokról és hasznos információkról!

Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére hétköznap 9 és 17 óra között. Üzemünk a Polgári Ipari Parkban található, ahol előzetes időpontegyeztetést követően szívesen bemutatjuk otthona elkészítésének teljes folyamatát.

Ügyfélszolgálat

+36 30 179 1009

E-mail

kapcsolat@bergerhazak.hu

Cím

H-4090 Polgár, Ipari Park