A BERGER házak előnyei

A BERGER Házak a házépítés új generációját képviseli. A készházakban hiszünk, ahol üzemi körülmények között dolgozunk és készítünk akár egész falakat. A pontos előkészítésnek köszönhetően gyorsan dolgozunk, a felhasznált anyagok minősége pedig garancia a tartósságra.

Magyarországon 15 százalék a szerelt technológiával épült házak aránya és ez folyamatosan nő. Fenntartható módon, minősített fa szerkezettel építjük új generációs otthonainkat, amelyek télen jól tartják a meleget, nyáron pedig a hideget. Egyedülállóan magas hőszigetelés jellemzi a Berger házakat, amely a gazdaságos fűtés alapja. Mind belső felületeiben, mind külső, homlokzati kialakításban minden olyan anyag, esztétikai elem, belsőépítészeti elképzelés megvalósítható, mint a hagyományos, falazott épületekben.

A készház előnye, hogy gyorsan, elképesztően pontosan és jól előkészíthető. Márpedig a tervezés kulcsfontosságú, amelynek köszönhetően nagyságrendekkel kevesebb a hibalehetőség is. Ez nemcsak számunkra jelent állandó feladatot, magasabb fokú tudatosságot igényel megrendelőinktől is. Ebben azonban nincsenek egyedül, hiszen szakértőink mindenben segítenek, minden kérdést a megfelelő időpontban tesznek fel. Az építtetőnek az idejét kell rászánni, és eldönteni, milyen otthont szeretne.

Másfelől a hagyományos technológiával épült házak kapcsán is ugyanennyi kérdés merül fel,  a döntéseket azonban nem egyszerre, és gyakran nem időben hozzák meg, így már csak utólagos pótlásra van lehetőség építkezés közben. A BERGER gépei azonban nem indulnak el, amíg nem tisztáztunk mindent az utolsó részletig is, és ez a nagy előnyünk: a házépítés gyakran egy élet munkájával érhető el, ezért szerintünk pontosan meg kell tervezni minden lépését.

Abban hiszünk, hogy az üzemi előkészítés a pontos és gyors befejezés kulcsa. A munka így kevesebb törmelékkel és hulladékkal jár, az építési mód és a technológia is környezetbarát. A munkaerővel is jobban tudunk gazdálkodni, amelyből manapság különösen nagy a hiány. Az üzemben a legjobb német gépek biztosítják a minőséget, munkatársainkat folyamatosan képezzük. Beszállítóinkat is komoly vizsgálatok után választjuk ki, a minőséget pedig időről időre ellenőrizzük.

Elköteleződés nélkül megnézheti, mit kap a rendelkezésre álló összegért, hiszen típusházainkat árral együtt mutatjuk be, így ön tudni fogja, mire számíthat! Fix áron dolgozunk, vagyis ön előre tudni fog minden költségről. Válasszon méretet és jellemzőket, majd keressen meg minket! Üzemünkben is szívesen látjuk érdeklődőinket, ahol az ügyfélszolgálatunk által szervezett időpontokban csoportos tájékoztatásokat tartunk heti rendszerességgel.

Az alábbi videó bemutatja, hogyan dolgozunk és miben hiszünk: